Láncvezetők / Solidur “S”-zöld

Magas minőségű zöld műanyag láncvezetők, amelyek felhasználhatók a DIN8187 szabvány szerint készült görgősláncokhoz. A fém láncvezetővel szemben a műanyag láncvezetők csendesebb és kisebb súrlódási ellenállással rendelkeznek. Nincs szükség a súrlódó felületek folyamatos kenésére. Anyagának köszönhetően vegyszerálló, korrozióálló és akár élelmiszeripari (FDA) minősítéssel is szállítható. Szükség szerint a műanyag láncvezetők fém C-profillal is igényelhetők!

Megbízható láncvezetőt keres? Akkor nálunk a legjobb helyen jár, mert cégünk hajtástechnikai eszközök, alkatrészek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik, egyéb szolgáltatásai mellett. Rendeljen tőlünk láncvezetőket és mi garantáljuk, hogy nem fogja megbánni, hiszen kiterjedt és hűséges ügyfélkörünk bizonyítja, hogy termékeink csakis a legkiválóbb minőségben kaphatók és megérik az árukat.

A tőlünk rendelhető láncvezetők különlegessége abban rejlik, hogy a megszokottól eltérően nem fémből, hanem zöld műanyagból készülnek. Hogy mi ennek a zöld műanyagból készült láncvezetőnek az előnye? Egyrészt használatával sokkal kevesebb zaj keletkezik a gépek működése során, valamint a súrlódást is csökkenti a lánc mozgása közben. A zöld műanyagból készült láncvezető másik nagy előnye, hogy a fémmel ellentétben nem kell számolni a rozsdásodás lehetőségével, illetve sokkal könnyebb súllyal rendelkezik és a tisztítása is egyszerűbb.

Rendeljen láncvezetőket cégünktől és keresse a legjobbat!
A kívánt műszaki katalógus megtekintéséhez kérem, kattintson a megfelelő ábrára!