Céginformáció

GGK – Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft.

Cégünk, a GGK-GULYÁS GÉPGYÁRTÓ ÉS KERESKEDELMI KFT két fő tevékenységet folytat: gépelem kereskedelmet, valamint gépgyártást.

Gépelem-kereskedelmi tevékenységünk magába foglalja a gépipar, az élelmiszeripar és a szervízipar, gépgyártás, egyedi gépgyártás fejlesztés és karbantratás-javítás legfontosabb eszközeinek, gépelemeinek nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását.

Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal, valamint jelentős bel-és külföldi kapcsolatokkal rendelkezik a hajtástechnikai gépelem kereskedelemben, egyúttal a német Köhler + Bovenkamp – KÖBO gyár (láncok, lánckerekek), és az osztrák Suschnik + Wachter KG magyarországi képviseletét látja el.

Hajtástechnikai gépelem termékekből folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk.

Az általunk forgalmazott hajtástechnikai termékcsoportok:

 • Görgős-, szemes-, füles-, szállító- és vonóláncok
 • Konvejorláncok, speciális láncok, műanyag-láncok
 • Láncfeszítők, láncvezetők (Solidur-S1000)
 • Lánckerekek, aggyal, illetve szorítóbetéttel (TLB-rendszer)
 • Fogaskerekek, fogaslécek, ékszíjtárcsák, bordáskerekek, ékszíjak
 • Simatech kenőanyagok, adagolók és tartozékok

Szeretne minőségi kenőanyagokat, adagolókat vásárolni?
Tekintse meg katalógusunkat és érdeklődjön a részletekről!

Gépgyártás területén vállaljuk egyedi gépek, szállítópályák, anyagmozgató berendezések, hidegalakító és kivágó szerszámok tervezését és kivitelezésést.

A GGK Gulyás Kft. saját gépiforgácsoló- és lakatosműhelyével készen áll komplett gépgyártás feladatok elvégzésére, a tervezéstől a kivitelezésen, gyártáson át a helyszíni beüzemelésig.

Alapinformációk

 • Alapítási év: 1996
 • Tulajdon viszonyok: 100% magyar tulajdonban
 • Tulajdonos-ügyvezető Gulyás György

Amennyiben tájékoztatónk felkeltette az Önök érdeklődését, várjuk jelentkezésüket!

Igény esetén termékeinkről katalógust küldünk!


GGK-GULYÁS GÉPGYÁRTÓ ÉS KERESKEDELMI KFT

A gördülékeny munkavégzésért

Olyan vállalkozása van, ahol napi szinten foglalkoznak különféle ipari berendezésekkel? Akkor Ön is tisztában van vele, hogy elég egy apró, jelentéktelennek tűnő meghibásodás, ami igen nagy időkiesést, gépleállást, ezzel együtt pedig profitkiesést eredményezhet.

Ezért különösen fontos, hogy olyan alkatrészeket vásároljon vállalkozása számára, melyek kiváló minőségűek, nem hibásodnak meg idő előtt, és hosszú távon lehet rájuk számítani. Különösen igaz ez az általunk gyártott hajtástechnikai alkatrészekre. Ékszíjak, lánckerekek, és számos egyéb alkatrész szerepel termékeink között.

Ezeken a hajtástechnikai elemeken kívül még egyedi gépeket is rendelhet tőlünk, ha arra van szüksége. Ön csak felvázolja az elképzeléseit, mi pedig megtervezzük és legyártjuk.

Alkatrészeinkkel gondoskodunk vállalkozása gördülékeny folyamatairól, egyedi gépeinkkel pedig biztosítjuk a fejlődést és korszerűsítést, speciális igényekre szabva. Garantáljuk a gyors munkamenetet, megbízható minőséget és a kedvező árakat! Forduljon hozzánk bizalommal, és ne elégedjen meg kevesebbel a kiváló minőségnél!

A hajtástechnikáról bővebben

A hajtástechnika szakterülete a hajtóművekkel és környezetükkel foglalkozó ágazat. A fizikai szempontból munkát végző szerkezetet hajtóműnek nevezzük, és ez az eszköz felelős egy mechanikai gép működtetéséért, mozgatásáért és meghajtásáért.

A hajtástechnika rendszerei meghatározó szerepet játszanak az ipar és a gyártástechnika megannyi szakterületén és a modern, fejlődő technológiáknak köszönhetően növelik a termelékenységet.

Hajtástechnika és különböző típusú rendszereinek felhasználása:

 • Élelmiszeripar
 • Gépgyártás
 • Gyógyszeripar
 • Kémia- és vegyipar
 • Textilipar
 • Járműipar

Természetesen ezen a néhány példán kívül megannyi gyártóterületen jelen van a hajtástechnika valamely ágazata.

Egy profin kivitelezett és hatékonyan működő rendszer feltétele a megfelelő alkatrészek és elemek felhasználása, valamint a megfelelő kivitelező és működtető szakmunkaerő. Cégünk számos hajtástechnikai gépelem termékcsoportból folyamatosan bővülő raktárkészlettel várja minden kedves leendő ügyfelét!

Amennyiben hibátlan minőségű hajtástechnikai gépelemekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal és nálunk