Bemutatkozás

 

A GGK KFT 1996-os megalapítása óta 100%-ban magyar tulajdonú vállalatként működik. Arculatát az egyedi gépgyártás és a kereskedelmi tevékenység határozzák meg: az évek folyamán kibővült termékskála ma már magában foglalja az anyagmozgató-, forgácskihordó- és emeléstechnikai rendszerek tervezését és gyártását ugyanúgy, mint a hajtástechnikai termékek vagy az ipari kerekek forgalmazását.

A GGK KFT több évtizedes, nemzetközi partnerkapcsolatokkal büszkélkedhet, hiszen ellátjuk a német KÖBO, az osztrák BEHAM magyarországi kereskedelmi képviseletét, és olyan további  nagy múltú cégekkel dolgozunk együtt, mint az olasz LAG vagy SATI.

Gépgyártás:

A GGK GULYÁS KFT mérnökei a legkorszerűbb software háttérrel végzik az egyedi gépek tervezését, kivitelezésükhöz pedig saját gépiforgácsoló- és lakatosműhellyel rendelkezünk.  Így cégünk készen áll komplett gépgyártási feladatok elvégzésére a tervezéstől a kivitelezésen át a helyszíni beüzemelésig.

Kereskedelem:

A GGK GULYÁS KFT saját raktárkészletével, több évtizedes kereskedelmi tapasztalata valamint kiterjedt belföldi és nemzetközi szakmai kapcsolatai segítségével áll a nagykereskedelmi vásárlók szolgálatában.

Komplex megoldásokat kínálunk a következő területeken:

  • hajtástechnika: speciális láncok, lánckerekek, szállítóláncok, láncvezetők, bordáskerék, ékszíjtárcsa
  • ipari kerekek
  • kenőanyagok

A GGK KFT több évtizedes, nemzetközi partnerkapcsolatokkal buszkélkedhet, hiszen ellátjuk a német KÖBO, az osztrák BEHAM magyarországi kereskedelmi képviseletét, és olyan további  nagy múltú cégekkel dolgozunk együtt, mint az olasz LAG vagy SATI